Hayatı Keşfet- E-Twinning Projesi

Hayatı Keşfet- E-Twinning Projesi

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Esra AKDAL tarafından yürütülen Hayatı Keşfet E-Twinning Projesi ile, öğrencilerin yaratıcılığını geliştirmesi,duygularını tanıması, yönetmesi,renklerle ritim çalışmaları yaparak  hayatı müzik ile ilişkilendirmesine, deneylerle keşfetmesine yardımcı olmak ve desteklemek amaçlanmıştır.

14.02.2024 48

DİSCOVER LİFE –HAYATI KEŞFET

PROJE HAKKINDA-

 

        Ritim çalışması çocuğa, özgüven ve kendine güven kazandırır. Ritim çalışması çocuğa, kendi kendine öğrenme yeteneğini geliştirmesine yardımcı olur. Ritim çalışması çocuğa, karar verme yeteneğini geliştirir. Ritim çalışması çocuğa, özellikle dans veya müzik gibi duygusal alanlarda güvenlik duygusu verir. Ritim çalışması çocuğa, sosyal becerilerini geliştirmeyi ve diğer insanlarla etkileşim kurmayı kolaylaştırır. Ritim çalışması çocuğa, kendini ifade etme yeteneğini artırmayı da sağlar. Ritim çalışması çocuğa, hayatın her alanında başarılı olmasına yardımcı olur.

        Ritim duygusu, hayatın her alanında başarılı olmak için önemli bir beceridir. Ritim becerisi, öğrenmeyi hızlandırmak ve öğrenmeyi daha kolay kılmak için önemlidir. Ritim çalışması çocuğa, özgüven, kendine güven, kendi kendine öğrenme yeteneği, karar verme yeteneği, sosyal becerilerini geliştirme ve diğer insanlarla etkileşim kurma yeteneği gibi önemli beceriler kazandırır. Ritim becerisi, hayatın her alanında başarılı olmak için önemli bir beceridir.

 

Rhythm practice gives the child self-confidence and self-confidence. Rhythm practice helps the child develop his ability to learn on his own. Rhythm practice improves the child's decision-making ability. Rhythm practice gives the child a sense of security, especially in emotional areas such as dance or music. Rhythm practice makes it easier for the child to develop social skills and interact with other people. Rhythm practice also helps the child increase his ability to express himself. Rhythm practice helps the child be successful in all areas of life.

        A sense of rhythm is an important skill for success in all areas of life. Rhythm skill is important to accelerate learning and make learning easier. Rhythm practice gives the child important skills such as self-confidence, self-confidence, self-learning ability, decision-making ability, developing social skills and the ability to interact with other people. Rhythm skill is an important skill to be successful in all areas of life.

 

PROJE HEDEFLERİ

 

 14-02-2024

 

14-02-202414-02-202414-02-202414-02-2024